CD/LP Souvenir

cd-voorzijdeMet Souvenir heeft de altijd expressieve Sarah D’hondt -die Liesbeth List Sarah prompt tot haar persoonlijke favoriete uitriep (“Zij is het lied!”) – een plaat gemaakt die een ode brengt aan een prachtige periode uit de muziekgeschiedenis.

Wie tijdens de voorbije vijf jaar het genoegen heeft gehad om Sarah D’hondt, met kwartet of slechts begeleid door accordeon of gitaar, aan het werk te zien, herinnert zich die dag vast wel. Een podium vol bekende en minder bekende Franse liedjes, gebracht door een betoverende stem op een manier die aan de ribben blijft plakken.

Want een chanson is niet zomaar een lied. Het is een verhaal van passie, tederheid en verdriet. Van persoonlijke herinneringen ook. Dertien stuks vertelt Sarah er, op Souvenir. Dertien unieke en eigenzinnige arrangementen van klassiekers, waarvan sommige tijdens tientallen optredens uitvoerig zijn getest en goedgekeurd, en waarvan andere zelfs Sarahs meest enthousiaste volgers zullen verrassen. Allemaal worden ze gebracht op plaat zoals ze steevast live werden vertolkt: intens echt en onder begeleiding van een troep talentvolle muzikanten: Lieven van Pée (contrabas), Bart Vervaeck (gitaar) en Stijn Bettens (accordeon en arrangementen). Daarbij werden ook gastmuzikanten Wim Segers ( vibrafoon, slagwerk en gefluit) en Frederik Van den Berghe (drums en percussie) uitgenodigd.

 

Mail ons als je graag een cd wil kopen! We sturen ze voor je op!