Info

 

 

Zingen is brengen, delen…Passie!

 

Sarah D’hondt heeft een stevige reputatie als chansonnière.
Haar mooie en opvallende stem bezorgde haar de bijnaam Nachtegaal.

Deze nachtegaal vliegt al jaren van podium naar podium, rijfde ondertussen de Liesbeth Listprijs en buitenlandse invitaties binnen en dook met haar topteam ‘Sarah D’hondt Quartet’ de studio in.

Met een plaat (2016) ‘Souvenir’ vol herinneringen van toen en morgen toont deze straffe dame hoe ze niet alleen de stem en de stiel van het vertolken beheerst. Sarah D’hondt heeft ook het lef om op haar eentje deze plaat ‘Souvenir’ uit te brengen en mag dat tweemaal voor een uitverkochte Minard vieren.

Sarah D’hondt gaat in haar repertoire op zoek naar souvenirs uit het Franse repertoire. Ze vertolkt al deze kleine verhalen met een grote naturel en ook met haar bindteksten weet ze het publiek telkens te boeien en te ontroeren.

Persoonlijkheden zoals Edith Piaf, Josephine Baker en Lucienne Boyer passeren de revue. Sarah D’hondt wordt daarbij begeleid door Stijn Bettens (accordeon), Lieven Van Pée (contrabas) en Bart Vervaeck (gitaar).

Zowel bij het brengen van als tijdens haar zoeken naar souvenirs, bewijst  Sarah D’hondt dat ze een nieuwsgierige en naturelle nachtegaal is en blijft.